Što Monika Sablić sprema za Fashion Week Zagreb powered by Kaufland?

| Fashion |

Poznata splitska modna dizajnerica Monika Sablić predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju koju će ekskluzivno premijerno prikazati na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb powered by Kaufland 11. i 12. prosinca. Njeno novo zaštitno lice nakon Ane Gruice, Renate Sopek, Andreje Ćupor i Anne Sedokove je pjevačica Lidija Bačić.

Po prvi puta Monika predstavlja nešto drugačiju kolekciju koja je ovaj put bazirana na večernjim haljinama i vjenčanicama. Sve ostalo, u Monikinom je stilu - ženstveno, romantično, glamurozno i nosivo. Kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama Monika koristi predivne i izuzetno kvalitetne materijale - svilu, saten i čipku. 

S obzirom na to da iz Monikine male modne radionice već godinama izlaze brojne vjenčanice te glamurozne dnevne i večernje haljine, koje do sada nismo imali prilike vidjeti na pisti Fashion Weeka Zagreb, svoju novu kolekciju odlučila je bazirati upravo na svečanijim komadima i dugim haljinama inspiriranim hollywoodskim glamurom.

Ovosezonsko zaštitno lice kolekcije Monike Sablić je pjevačica Lidija Bačić koja je zbog Monike obukla i vjenčanicu! "Sigurno ću se udati u vjenčanici Monike Sablić jer njen stil i njene kolekcije obožavam. Osim toga, kroz poslovnu suradnju već smo postale i prijateljice te ne postoji osoba kojoj bi radije prepustila u ruke kreiranje haljine za najvažniji dan u mom životu.", izjavila je Lidija.

Fotografije potpisuje mladi talentirani fotograf Matija Prajo, koji je novi član Monikinog tima i s čijim je fotografijama jako zadovoljna. Ovaj preview samo je dio kolekcije koju će Monika predstaviti za nešto više od petnaestak dana na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb powered by Kaufland kojem se izuzetno raduje i najavljuje još jednu odličnu kolekciju!