Ženstvena "eNVy room for Bellissima" kolekcija

| Fashion |

eNVy room for Bellissima

eNVy room dizajn od sada je dostupan po mnogo pristupačnijim cijenama zahvaljujući suradnji s modnom kućom Bellissima. Tim je povodom snimljena kampanja u svrhu predstavljanja prve kolekcije „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 2014. koja obuhvaća nešto više od deset modela. Kolekcija uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene prateći je od jutra do mraka kao i za sve vremenske prilike. Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i Cocktail haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom. 

eNVy room for Bellissima
eNVy room for Bellissima

„Bellissima je BiH modna kuća s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici. Trebalo je pri dizajnu voditi računa o maksimalnom omjeru cijene i kvalitete, a taj smo omjer vjerujemo uspješno pomirili. Pri osmišljavanju kolekcije vodili smo se mišlju što sve jedna žena treba imati u svom proljetnom ormaru.“ rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

eNVy room for Bellissima
eNVy room for Bellissima

„Naša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma. Oni će za nas uraditi dvije kolekcije i to „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 14 i jesen/zimu 14/15. Prva će u prodaju krenuti ovih dana, a druga kolekcija početkom jeseni. S obzirom na to da „Bellissima“ želi da se približi i mlađoj ženskoj populaciji ova suradnja je bila pravi izbor za našu kompaniju, te vidljiv pomak ka mijenjanju stila unutar našeg branda. Ovo je definitivno jedna svježija i više trendovska priča „Bellissime“ koja tek počinje da živi. Iskreno se nadamo da će se novosti dopasti našoj stalnoj klijenteli, ali i dovesti mlađu populaciju u naše shopove širom zemalja u regiji“ objasnio nam je suradnju Deen Backović, kreativni direktor Bellissime.

eNVy room for Bellissima
eNVy room for Bellissima

Za lokaciju snimanja odabrana je veletrgovina cvijeća Fenjer koja je svojom ponudom artikala omogućila stvaranje scenografije tropskog vrta koji je bio idealna kulisa „eNVy room for Bellissima“ proljetne kolekcije.

eNVy room for Bellissima
eNVy room for Bellissima

Ispred objektiva našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz Talia agencije kao zaštitno lice nove eNVy room suradnje. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.