Trenutno najpopularnije tenisice na svijetu - Puma Suede Heart Satin

| Fashion |

Trenutno najpopularnije tenisice na svijetu definitivno su Puma Heart Suede Satin. 

Puma Heart Suede Satin.

Radi se zapravo o njihovom Heart modelu koji dolazi u dvije varijante, Basket i Suede koji su ove godine upotpunjeni neodoljivom debelom mašnom, koje pak dolaze u dvije varijante, svilenoj ili baršunastoj. Dolaze u nekoliko hit boja koje Puma izbacuje u valovima, prvo su predstavljene u crnoj, bijeloj, sivoj i pink boji, zatim mint zelenoj, ružičastuoj i limeta zelenoj, a od nedavno su na internetu najpopularnije one u boji lavande koje su preplavile Instagram profile modnih blogerica.

Puma Heart Suede Satin.

Ne znamo je li ludnici oko ovih tenisica više pridonijelo to što dolaze u savršenim proljetnim pastelnim bojama ili ta šarmantna široka mašna umjesto vezica. Zaštitno lice im je Cara Delavingne što je također dodatno pridonijelo popularnosti ovog modela tenisica. 

Puma Heart Suede Satin.

Sve svjetske fashionistice, ali možemo reći i gotovo sve žene žele se dokopati Puma Heart Suede Satin tenisica.

Puma Heart Suede Satin.

Ljubiteljice mode za njih otimaju zbog čega doslovno nestaju s polica trgovina i online stranica. U Hrvatskoj su bile dostupe u ShoeBeDo-u i ShoeBoxu po cijeni od 729 kuna i to samo u nekim bojama, ali su trenutno rasprodane. Nažalost, gotovo su rasprodane i na svim online dućanima, pogotovo u najpopularnijim bojama – lavanda i ružičastoj, no sigurni smo kako će ih online dućani još dobivati, a do tad ih možete pronaći u nekim dućanima diljem europskih gradova ako žete imati sreće.

Puma Heart Suede Satin.