Zavirite u raskošan ormar manekenke Kate Moss

| Fashion |

Zavirite u raskošan ormar manekenke Kate Moss

Možemo li očekivati u ormaru manekenke Kate Moss išta drugo od savršenstva? Sve što ste ikada zamišljali, definitivno je bilo istinito. Model koji hara pistama već dugi niz godina i apsolutan je favorit mnogih svjetskih dizajnera ima ormar dostojan svoje modne karijere - ispunjen bezbrojem dizajnerskih cipela, "Chanelica" i sličnih luksuznih komada o kojima većina može samo sanjati.

Međutim, Kate se može pohvaliti i vlastitom cipelom! Posjeduje toliko Louboutinovih štikli da je sa dizajner odlučio dizajnirati par s oštrijim špicom i vrlo tankom petom i nazvao je "So Kate". Osim klasičnih Pigalleica, manekenka je priznala i da često nosi "vlastiti" par.

U njenom ormaru možemo pronaći i par Playboy ušiju, za kojega je pozirala tik prije nego li je navršila 40 godina; "Imam cijeli Playboy kostim sa snimanja", izjavila je. Između ostaloga, vjerni je fan Chanelova parfema "No.5", kojega uvijek nanosi poslije tuširanja i prije spavanja, a kada izlazi van samo nanosi drugi parfem na njega.

Njena opsesija su i njene dizajnerske torbice koje slaže po kategorijama: Crne vintage, crne za dane, bliješteće za večer, Chanel (svakako zaslužuje kategoriju za sebe!), šarene za dan i clutchevi, iako priznaje da za dan najčešće nosi klasičnu Louis Vuitton "bowling" torbu.

Pogledajte neke od zamamnih fotografija uslikanih u njenom ormaru!

Zavirite u raskošan ormar manekenke Kate Moss
Ormar Kate Moss