Vruća ljetna sezona s Yamamay potpisom

| Fashion |

Iako se čini nevjerojatno, ljeto samo što nije stiglo!

Bajkoviti Bahami, poznati po prozirno tropskom moru, ravnim koraljnim otocima te bijelim, pjeskovitim plažama, poslužili su kao inspiracija za snimanje nove Yamamay kolekcije. A još jednom, Yamamay iznenađuje odabirom posebne zvijezde za snimanje – Ariadne Artiles. Riječ je o španjolskoj modnoj dizajnerici i modelu, koja je besprijekorno utjelovila mediteransku ljepotu.

Nova kolekcija savršeno predstavlja egzotičnu klimu Bahama te odiše senzualnošću, životom i bojama. Tirkizno-plavo more, divlja vegetacija, mirisno cvijeće, ali i zrelo voće uvode nas u vruće ljeto i tropsko raspoloženje. Ljeto je kao stvoreno za odmor, bijeg od užurbane stvarnosti te uspostavljanje ravnoteže s prirodom. Yamamay krade boje tropskog voća te ih kombinira s prekrasnom eksplozijom nijansi i uzoraka.

Orhideje, hibiskus, palmino lišće te tropsko voće, miješaju se sa živim pozadinama za stvaranje kombinacija boja i zelenih obrazaca. Elementi nove kolekcije su: tople nijanse, cvjetni uzorci, geometrijski rezovi, živi kontrasti te egzotično voće, a kolekcija uključuje poveze za glavu, bikinije u obliku trokuta, gaćice visokog i niskog struka te brazilske i francuske gaćice u više boja i oblika. Koristeći tonski usklađene odjevne komade i lagane tkanine, kolekcija čini svaku ženu besprijekornom i spremnom za ispijanje koktela tijekom dana, ali i noćnu zabavu na plaži.

Yamamay Ljeto 2015.
Yamamay Ljeto 2015.