Uz eNVy room za Bellissimu, zima nikad nije izgledala ljepše!

| Fashion |

Dolaskom hladnih dana, eNVy room je u suradnji s regionalno utjecajnom modnom kućom Bellissima pripremio novu modnu poslasticu! Kolekcija za jesen/zimu 2014-2015, pristupačnog je cjenovnog ranga i visoko kvalitetne izrade. Vjeko i Nikica ponovno su nas oduševili bezvremenskim komadima zbog kojih s uzbuđenjem i nestrpljenjem čekamo nadolazeću zimu! Kao i obično, u kolekcijama eNVy room-a, sva pažnja i pozornost je na ženi te njenoj eleganciji i gracioznošću kojom zrači. Ne sumnjamo da ćete (baš kao i mi!) poželjeti jednu od ovih haljina nositi na Božićnoj večeri ili zabljesnuti kao prava diva na novogodišnjem tulumu!

eNVy room poznat je po svojim izuzetno ženstvenim modelima, pomaknutoj klasici s retro prizvukom koja se itekako vidi i u ovoj kolekciji za Bellissimu. Romantične retro haljine, pencil suknje, elegantne košulje, majice sa zanimljivim autorskim printom, topli kaputi i bundice od eko krzna sastavni su dio ove kolekcije čija se paleta boja kreće od crne, preko sive i bijele, do puderasto ružičaste i boje vina. Savršeno za zimu, zar ne?!

Prekrasnu kampanju snimanu u zagrebačkom hotelu Esplanade potpisuje naš proslavljeni fotograf Šime Eškinja. Za šminku je odgovorna Sanja Agić, a za frizuru Draška Topić. Ester Berišić i Sara Đurić, djevojke iz Talia agencije zaštitna su lica posljednje "eNVy room for Bellissima" kolekcije.

Na nedavno održanoj modnoj reviji eNVy rooma nekoliko modela iz ove kolekcije premijerno su nosile Vanda Winter, Sementa Rajhard i Anita Dujić, koje su među prvima odabrale svoje omiljene komade.