Unikatni nakit na unikatnim tenisicama - CLO i Shuz

| Fashion |

Kad se prijateljice iz djetinjstva ponovno udruže u modnom svijetu, neobavezno druženje rezultira stvaranjem jedinstvenih, ručno izrađenih tenisica ukrašenim biserima kao neizostavan hit ovog proljeća.

Cure iz Shuza i CLO-a

Aleksandra Rittig i Tena Vodopija koje stoje iza brenda CLO (Classy Ladies Only), poznatog po unikatnom nakitu izrađenom od najfinijih niti, kristala i ohridskih bisera udružile su se s curama iz obrta SHUZ, Ljudmilom Mihajlović i Majom Žirovčić, koje su na domaćoj sceni prisutne već godinama, a prepoznatljive po oslikavanju popularnih startasica.

Shuz feat Clo

Kao produkt zajedničke suradnje, nastao je jedinstven spoj oslikanih tenisica s nakitom u 3 modela koje djevojke ručno oslikavaju te na njih dodaju prepoznatljive elemente CLO-a: pletenice od svilenog konca, mašne kao zaštitni znak, kristale, lance i nezaobilazne ohridske bisere!

Shuz feat Clo

Kako cure kažu- svaki je model prikladan za jedan stil i prati linije kolekcije CLO- crno bijele tenisice sa kristalima inspirirane su Black&white kolekcijom više su rokerski stil, šarene mašne s biserima iz linije Color rhapsdy za zaigrane su duše a Greyscale čipkaste tenisice sa biserima na lančiću zadovoljiti će one željne romantične elegancije

Tenisice možete kupiti same, ili u kompletu sa CLO narukvicama i ogrlicama- direktno putem facebook stranica Shuz i CLO, a ubrzo će biti plasirane i u nekoliko concept dućana diljem Hrvatske. Kako to izgleda kada se mašta prenese u modu, pogledajte u našoj galeriji.