Ukradi Severinin stil

| Fashion |

Severina Vučković zasjala je na predstavljanju turneje Dobrodošao u klub u Stiožicama u Ljubljani, ukradite njen stil

Svojom turnejom i glazbeno - scenskim spektaklom “Dobrodošao u klub” Severina je već postavila nove standarde u glazbenoj industriji ne samo hrvatske, nego i regije stavljajući pred svoje kolege gotovo nedohvatljive izazove. Stoga ne čudi da je uoči koncerta u ljubljanskim Stožicama na druženju sa svojim obožavateljima Severina pokazala svoju skromnost, ali spremnost da porazgovara, fotografira se i potpiše svakome od njih, koji su s oduševljenjem dočekali svoju glazbenu ikonu i uživali u njenom društvu i za njih neprocjenjivim trenucima. A koncert u Stožicama održat će se u četvrtak s početkom od 20:00 sati i bit će sigurni smo samo nastavak jedinstvene glazbene bajke koja je započela u Rijeci, pa se nastavila u Beogradu, Skoplju i Zagrebu donoseći dio svjetskog glamura i na regionalne pozornice.

Severina se na druženju s fanovima pojavila u jednostavnoj monokromatskoj kombinaciji koju je podignula s crvenim ružem. Jednostavne crne kožne hlače visokog struka s kojima je ukomponirala bijelu svilenu košuljicu bile su dovoljne da Severina još jednom zabljesne. Naravno tu su bile i neizostavne crne visoke sandale sa srebrnim detaljima koje upasirala čak i uz boju noktiju odnosno  i manikure i pedikure. Kako to uvijek biva, Severina je cijelu kombinaciju zaokružila moćnom torbom, ovaj puta nije se radilo o crvenoj Prada torbici sa cvijetom koja se nikako nije svidjela njenom kostimografu na turneji,Marku Mitanovskom već o decentnoj Lady Dior torbici u srednjoj veličini.

Kako bi i vi zabljesnuli u ovoj jednostavnoj, a efektnoj kombinaciji donosimo vam dvije opcije kako da „ukradete“ Severinin stil, naravno, radi se o originalnoj, skupljoj varijanti i njenoj jeftinijoj i puno pristupačnijoj verziji.

SKUPLJA VARIJANTA:

Severina Vučković zasjala je na predstavljanju turneje Dobrodošao u klub u Stiožicama u Ljubljani, ukradite njen stil
Ukradi Severinin stil

Skuplja varijanta sastoji  se od Saint Laurent Skinny hlača čija je cijena, sukladno potpisu, 16.350 kuna, uz njih i uz cijenu od 3.450 kn kombinirajte Balmain svilenu košuljicu nešto drugačijeg izreza nego je to kod Severine te Givenchy Zenaide crne sandale na visoku petu koje ćete platiti 8.155 kuna, Severina uz sve nosi i Lady Dior torbicu srednje veličine čija je cijena oko 20.000 kuna te Cartier Love narukvicu cčija se cijena kreće od 7.000 do 20.000 kuna ovisno o modelu.

JEFTINIJA VARIJANTA:

Severina Vučković zasjala je na predstavljanju turneje Dobrodošao u klub u Stiožicama u Ljubljani, ukradite njen stil
Ukradi Severinin stil

Jeftinija varijanta uključuje highstreet modne marke poput Zare i H&M-a, tako crne hlače u našoj jeftinijoj kombinaciji dolaze iz Zare i koštaju 465 kn, bijela H&M košuljica 175 kn, iz Zare dolaze i cipele cijene 410 kn i torba po 525 kuna, a umjesto Cartier narukvice u našoj kombinaciji su one iz H&M-a gdje za 62 kn dobijete tri komada.