Twin model Prada torbe novi je modni hit

| Fashion |

Prada Twin torba

Svi znamo da svaka žena voli dobre, lijepe i kvalitetne cipele i torbe, ako si priuštimo još koji dobar kaput, baloner ili bundu, sve ostalo što imamo na sebi nebitno je jer ključne komade imamo. Znaju to mnoge naše poznate fashioniste pa osnovnu odjeću - majice, suknje i slično često kupuju u high street dućanima poput H&M i Zare, a kada si odluče nešto priuštiti finije i skuplje to je upravo nešto od ova tri komada. 

Prada Twin torba
Prada Twin torbe

Za sve one koji gledaju neku novu torbu - Prada je upravo lansirala svoj novi model torbe pod nazivom Prada Twin. Ništa što možete odjenuti nije toliko damski i ženstveno kao dobra strukturirana torba, a upravo je Prada Twin model torba takvog kalibra. 

Prada Twin torba
Prada Twin torbe

Prada je ovu torbu predstavila tijekom svoje zadnje revije, a sada je najavljeno kako u širokoj paleti boja i izlazi u prodaju. Čak 14 nijansi ove torbe jučer je službeno predstavljeno, a osim vječne crne, tu su od klasičnijih boja - bijela, dvije nijanse bež, konjak i svijetlo siva. No s obzirom na to da nam dolazi proljeće Prada Twin torba dolazi i u tri nijanse plave, crvenoj, zelenoj, dvije nijanse žute i narančastoj boji. 

Prada Twin torba
Prada Twin torbe

Kako je to u zadnje vrijeme izuzetno popularno dolazi u saffiano koži koju je izmislio sam Mario Prada, a koja je otporna na mehanička oštećenja poput ogrebotina. Prada Twin torba trapezoidnog je oblika, unutra ima tri pretinca, a posebna je po načinu zakopčavanja na vrhu. S obzirom na kvalitetu i vječnost klasike te na to kako je posebno predstavljena, sigurni smo kako će upravo ova Pradina torbica steći posebnu modnu slavu. U našoj galeriji pogledajte sve nijanse nove Prada Twin torbe.

Prada Twin torba
Prada Twin torbe