Trend koji je potpuno preuzeo svijet tenisica

| Fashion |

Ne možemo se dovoljno nagledati cool tenisica za sezonu pred nama! Toliko je novih, modernih brendova izašlo s linijom tenisica da nam se čini kako ovaj komad obuće proživljava sasvim jednu novu popularnost. Čak su i poznate zvijezde i trendseterice počele svakodnevno nositi tenisice uz svoje outfite i tako svaku kombinaciju učine jednostavnom, ležernom i nevjerojatno urbanom.

Iako se nama još uvijek sviđaju neki "ljetni" modeli, primjerice Adidasov šareni Superstar par, došao je jedan sasvim novi trend koji modna scena obožava - monokromatske tenisice!

Ovaj stil daje tenisicama potpuno novu elegantnu vibru koja se čini čak dovoljno dobra i za neka glamuroznija događanja. Odmah iz zamišljamo u kombinaciji s bluzom i cool modelom culottes hlača ili pak u nešto jednostavnijoj varijanti s trapericama i puloverom.

Jesmo vas zaintrigirali? Želite i vi jedan "probni" par ove jeseni? U galeriji pogledajte neke od naših najdražih monokromatskih tenisica koje smo pronašli i u našim dućanima, ali i online. Upozoravamo vas, nećete im moći odoljeti!

Trend koji je potpuno preuzeo svijet tenisica
Trend koji je potpuno preuzeo svijet tenisica