Torbice Charlotte Olympia nose oblik bočica parfema

| Fashion |

Charlotte Olympia Parfume clutch torbice

Poznato je kako je Pariz grad mode, ali i grad parfema, a dizajnerica cipela i modnih dodataka iz cijenjene Dellal obitelji, Charlotte Dellal, poznatija pod imenom Charllote Olympia spojila je upravo te dvije stvari za svoju novu kolekciju torbica. Jedinstvene clutch torbice Charlotte Olympije iz njene nove kolekcije tako sada imaju oblike poznatih parfemskih bočica, a jedna nas neodoljivo podsjeća na kultni Chanel No.5.

Charlotte Olympia Parfume clutch torbice
Charlotte Olympia Parfume clutch torbice

 „Oduvijek sam bočice parfema smatrala predivnima, a svojom novom kolekcijom željela sam im dati osobnost i funkciju” izjavila je Dellal.

Svaka od četiri vrste ovih torbica vrlo je detaljno razrađena pa su detalji poput rubova, starinskih raspršivača, raskošnih čepova te materijala i boja staklenih bočica s uzorkom po kojima su vintage bočice parfema poznate i ovdje prisutni.

Charlotte Olympia Parfume clutch torbice
Charlotte Olympia Parfume clutch torbice

Definitivno možemo zamisliti kako nakon što se spremimo za romantičnu večeru, svoj crveni ruž, mobitel i ključeve stavljamo u jednu od ovih ljepotica. Isto tako, jako nam je zgodna pomisao na bočicu parfema koja stoji na stolu i golica maštu ostalih prisutnih u restoranu, baru ili klubu.

Kolekcija se sastoji od četiri različite torbice u obliku retro bočica parfema, u raznim transparentnim bojama – plavoj, rozoj i žuto-zlatnoj. Cijena ovih savršenih modnih dodataka je oko 7.500 kuna. Svaka od nas žena ima svoj omiljeni parfem, a možda će vaš novi najdraži parfem biti upravo neka od ovih torbica Charlotte Olypmpia.