Top 5 trendova s tjedna mode u Londonu

| Fashion |

Nakon što su svoje kolekcije prikazali svi dizajneri na tjednu mode u Londonu, odlučili smo sve dobro pregledati i donijeti vam listu trendova koja će se nositi sljedeće proljeće, ali i ljeto. Dobra vijest stiže za obožavateljice romantičnog i ženstvenog odijevanja, jer sljedeće sezone nositi će se puno pastelnih boja, cvjetnih uzoraka i plisiranih suknji. Što ćemo željeti imati u ormaru? Koji su najveći proljetni trendovi? 

1. Cvijeće, cvijeće, cvijeće!

Floralni printevi, 3D cvjetne aplikacije i predivne botaničke ilustracije ono su čega neće nedostajati iduće sezone. Ovaj trend prikazali su brojni dizajneri poput Matthewa Williamsona, Christophera Kanea i mnogi drugi.

2. Razderani traper

Ovaj trend donio je dozu ležernosti i nonšalancije na piste, a nositi će ga djevojke koje su sigurne u sebe i vole izgledati prirodno. Dizajneri koji su predstavili ovaj trend u svojim kolekcijama su Marios Schwab, Ashis i drugi.

3. Pastelene boje na steroidima

Sljedeće sezone nositi ćemo pastelno posvuda, od haljina, hlača, jakni, cipela pa sve od torbica, a boje koje ćemo obožavati su metvica-zelena, svijetlo-ljubičasta i divna nijansa ružičaste. Burberry i David Koma samo su neki od brojnih dizajnera koji su predstavili ovaj trend,

4. Želimo nabore!

Suknje s naborima najčešće zamišljamo na školarkama, a na ovom tjednu mode one su dobile luksuzan upgrade. Naime, sljedeće proljeće nositi ćemo nabore s ombre efektom, od predivnih materijala i zanimljivih izvedbi. Jonathan Saunders i Barbara Cassola prednjačili su u ovom trendu. 

5. Haljine s dužim zadnjim dijelom

Iako su ovakve haljine već dugo popularne kod holivudskih ljepotica na crvenim tepisima, sljedeće sezone nositi ćemo ih na cocktail partye! Divne kreacije koje je ponudio Antonio Berardi dokazuju da ovaj model haljine nije samo za glamurozna događanja te da ih možemo nositi kad god želimo.

Koji trend se vama najviše sviđa?