Top 10 najbolje odjevenih zvijezda 2014. godine!

| Fashion |

Ove godine bilo je teže nego ikad izdvojiti samo deset najboljih zvijezda s crvenih tepiha. Nekoliko novih lica nas je ove godine pozitivno iznenadilo i naravno, velika Hollywoodska imena koja nas već godinama oduševljavaju svojim promišljenih smislom za stil i bezvremenskom elegancijom

Imati reputaciju "dobro odjevene zvijezde" nije tako lako dobiti, a još ju je teže zadržati. Svaka zvijezda koju viđamo na crvenom tepihu iza sebe ima cijeli tim ljudi koji razmišlja kako ju stilski prezentirati na najbolji mogući način, prema tome ne možemo zanemariti činjenicu da je moda i stil nešto što je i njima (ali i nama) itekako bitno. 

Nakon mnogo razmišljanja i pregledavanja lista najbolje odjevenih svjetskih celebova, odlučili smo da će naša lista top 10 modnih ikona za 2014. godinu izgledati ovako...

1. LUPITA NYONG'O (31)

Je li uopće bilo sumnje da će Lupita predvoditi našu listu? Dobitnica Oscara, zvijezda kampanje za Miu Miu i zaštitno lice za Lancome svakoga nas je puta očarala svojim nepogrešivim izborom za crveni tepih!

LUPITA NYONG'O
LUPITA NYONG'O

2. CATE BLANCHETT (45)

Velika Cate oduševi svakoga puta kada se pojavi u oku javnosti. Još uvijek ne možemo prestati gledati u savršenu Armani Privé haljinu koju je nosila na dodjeli Oscara.

CATE BLANCHETT
CATE BLANCHETT

3. DIANE KRUGER (38)

Diane je već pomalo standardno ime na listu najbolje odjevenih jer ima savršen smisao za stil, što je ponovno dokazala i u 2014. godini. Ova glumica se ne boji eksperimentiranja i igranja s modom pa smo je ove godine mogli vidjeti u nekim prilično "rizičnim" kombinacijama - i obožavamo ih!

DIANE KRUGER
DIANE KRUGER

4. KATE HUDSON (35)

Kate je vjerojatno jedna od najkonzistentnijih imena sa A-liste! Impresionirala nas je u Gucci Premièreu na godišnjoj LACMA Art+Film Gala večeri, a još uvijek nismo zaboravili ni njenu božanstvenu Atelier Versace haljinu sa ovogodišnje dodjele Oscara. 

KATE HUDSON
KATE HUDSON

5. EMMY ROSSUM (28)

Emmy je utjelovljenje elegancije. Njena su pojavljivanja na crvenom tepihu uvijek vrijedna divljenja i ova je mlada glumica s razlogom na svim svjetskim listama najbolje odjevenih!

EMMY ROSSUM
EMMY ROSSUM

6. AMAL CLOONEY (36)

Amal je pomalo naprasno stupila na scenu na najbolji mogući način - udajom za Georgea Clooneyja! Tijekom njihovom vikend-vjenčanja u Italiji mogli smo je vidjeti u savršenim kombinacijama Giambattiste Valli, Stelle McCartney i Dolce & Gabbane.

AMAL CLOONEY
AMAL CLOONEY

7. CAMILLA BELLE (28)

Camilla je postala poznata po svojem savršenom stilu i modnom ukusu, možda čak i više nego po svojim glumačkim ulogama. Uvijek decentna, ženstvena i elegantna podigla je ljestvicu i mnogo iskusnijim kolegicama sa scene.

CAMILLA BELLE
CAMILLA BELLE

8. ASHLEY MADEKWE (33)

Bivša zvijezda TV serije  "Revenge" transformirala se u modnu ikonu stila! Njezin modni blog Ring My Bell jedan je od najpoznatijih modnih blogova na svijetu, a Ashley je poznata po igranju sa trendovima poput miješanja kontrastnih boja i menswear stila!

ASHLEY MADEKWE
ASHLEY MADEKWE

9. KIERNAN SHIPKA (15)

Uopće nije upitno zaslužuje li ova mlada glumica biti na listi najbolje odjevenih mladih zvijezda 2014. godine! Kiernan voli snažne krojeve i uzorke, a uvijek uspijeva biti primjerena stilu svojih godina.

KIERNAN SHIPKA
KIERNAN SHIPKA

10. SOLANGE KNOWLES (28)

Njen izgled na vjenčanju nas je svih osvojio. Savršeno strukturirana, sjajna haljina sa plaštom pomela je konkurenciju bez dvojbe! Ali i ostatak godine je bio vrijedan pažnje za ovu pjevačicu. Sve što Solange obuće jasno i glasno dozvoljava njenoj dinamičnoj osobnosti da se istakne.

SOLANGE KNOWLES
SOLANGE KNOWLES