Koja naša manekenka je zvijezda svjetskih tjedana mode?

| Fashion |

Tabitha Pernar

Za Hrvatice je poznato da su lijepe žene, no koliko su naše cure u stvari i lijepe i uspješne nismo ni svjesni. Naše mlade manekenke sve češće se pojavljuju na svjetskim pistama, a ove sezone se broji još veći uspjeh. Ana Buljević, Marija Janković i Anita Lijić nosile su poznata dizajnerska imena, no jedna ih je sve prestigla; Tabitha je naša nova manekenska zvijezda!

Kažemo li Tamara Pernar vjerojatno se sjetite lijepe dugokose brinete koja često krasi piste domaćih modnih revija, no Tamara je zahvaljujući svojoj matičnoj agenciji Colors Model Scouting i svojoj njujorškoj agenciji The Society postala Tabitha - i brend za sebe!

Tabitha Pernar
Prekrasna Tabitha je nova zvijezda modelinga!

Od dolaska u New York Tabitha je nosila Marc by Marc Jacobsa, Yigala Azrouëla, Reema Acru, Tommyja Hilfigera, Rodarte, Thakoona, Jill Stuart, Calvina Kleina i Tory Burch. Nakon uspjeha u Velikoj jabuci, učestalo se pojavljuje i na London Fashion Weeku i Milano Fashion Weeku gdje je nosila Richarda Nicolla, Top Shop Unique, Antonija Berardija, Christophera Kanea, Petera Pilotta, Francesca Scognamiglia, Emporio Armanija, Antonija Marrasa, Marni, Aquilana Rimondija, Ermanna Scervina, Dolce & Gabbanu, Marca De Vincenza i Giorgia Armanija. Naravno, očekuje se i Pariz, a kako je krenulo, nadamo se da će Tabitha osvanuti i na mnogim poznatih tiskanim izdanjima.

Iz njene matične agencije nam nažalost nisu mogli previše komentirati o uspjehu svoje djevojke dok ne završe svi tjedni mode, ali su nam prokomentirali da je sada poznata isključivo kao Tabitha.

Želimo Tabithi još puno sreće!