Što su nam Elfsi pripremili ovog puta?

| Fashion |

Svima poznata teza da tamo gdje je dvojac Elfs uvijek je dobra modna zabava i spektakl pokazala se točnom i ove godine. Vođeni tom idejom Elfs za svoju novu jesen/zima kolekciju snimaju zabavnu i uzbudljivu kampanju "Livin 'La Vida Loca“"koja će neke nasmijati, neke šokirati ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kao što se od njih i očekuje, zajedno s Cro A Porter timom obećavaju pravi modni show o kojem će se pričati i raspravljati danima, jer reakcija publike je presudna. Kampanjom simboličnog naziva „Livin' La Vida Loca“ modni dvojac ELFS odvesti će nas na jedno ludo putovanje puno brzih i energičnih postupaka svih djevojaka i mladića. Iako se puno osoba može prepoznati u njihovim postupcima iz ELFS-a poručuje: „Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna“. 

I ovaj put ELFS modna kolekcija podijeljena je u dva dijela. Prvi dio kolekcije sastavljen je od basic programa kojim dominiraju oversized T-shirti s predimenzioniranim loggotipima i printovima, pamučne haljine s raznim geometrijskim aplikacijama, traperice, suknje, zimske jakne, kaputi i trenirke. Dnevnim programom dominiraju haljine koje su prožete motivom lanaca, a tehnikom kombiniranja tiska i kristalnih aplikacija postignut je luksuzan izgled printa. Novitet ovaj put je u odabiru materijala, tako osim mirkomodala, legendarni model Chanel torbe 2.55 poslužio je kao inspiracija za dobivanje jedno sasvim novog materijala - prošivene kože koja je upotrebljena na jaknama, suknjama i torbama. Printovi su naglašeniji nego ikada, tako lajtmotiv cijele kolekcije su pegasi i srca koji su aplicirani na T-shirte, haljine i modne dodatke. Nova ELFS djevojka u svakodnevnom životu sada se priklonila grunge stilu i slobodna je u svojim modnim izborima.

Večernja haljina i dalje ostaje nezaobilazna inspiracija dizajnera koji ovaj put haljini daju jedno novi lice čineći je predmetom žudnje svake žene. Koloristički prevladavaju jarke bolje koje u kombinaciji s crnom, plavom ili bež dobivaju jedan fluidan spektar. Kolekcija kao i svaka do sada ne robuje strogom formom a ELFS djevojka nikada nije bila slobodnija. I ovu kolekcija upotpunjenja je zanimljivim modnim dodacima poput remena, nakita, vunenih kapa s krznenim pomponima i torbama koji će zaokružiti cjelokupan izgled.