Što ovog ljeta obuti za plažu

| Fashion |

Što ovog ljeta obuti za plažu?

Ljeto nam se opasno približilo. Stiglo nam je sunčano vrijeme i visoke temperature. Slobodno možemo reći kako sezona odlazaka na plažu i službeno može započeti. S obzirom na lijepo vrijeme mnogi će svaki slobodni trenutak iskoristiti za vikend izlete na Jadran. Plaže su jedno od omiljenih mjesta za odmor mnogima no vječna je dilema što obuti za odlazak na plažu?
Za odlazak na plažu potrebne su udobne, vodootporne, ali ujedno i lijepe cipele. Osim standardnih japanki koje su naš vječni favorit za odlazak na plažu ove sezone nose se na primjer i cipele koje smo svi nosili kao djeca, a koje bi danas obuli samo oni fashion odvažni.
Što se tiče japanki naš favorit su gumene japanke marke Havaianas. Njih možete naći u svim mogućim bojama. Udobne su, klasične, cool i stvarno su kao stvorene za odlazak na plažu.

Havaianas

Natikače, pogotovo one gumene, dugo vremena nisu bile in no već prethodnih par sezona upravo su gumirane natikače it cipele za plažu, ali i općenito za vruće ljetne dane. Nama su omiljene one brenda Adidas i Birkenstock.

Birckenstock
Adidas

Osim ovih klasika ove godine u modu su se vratile platforme odnosno debeli đon. Japanke ili natikače s debelim đonom su jako in ovoga ljeta.

Zara

Osim japanki i natikača s debelim đonom u modu su se vratile, po mnogima, modno vrlo upitne sandale. Gumirane sandale koje smo svi nosili kao djeca sudeći po trendovima su vrlo in, a nešto više o njima možete pročitati ovdje.

Zara