Top ili flop: Sviđaju li vam se sandale iz nove Zarine kolekcije?

| Fashion |

Zarine ravne sandale s remenčićima

S toplijim vremenom u dućane su stigle nove kolekcije za proljeće i ljeto 2021. godine. Kolekcije su najavile nove trendove za toplije dane. Kao što već možda znate dad sandals ultimativni su hit što se tiče cipela za ljeto. No Zara je predstavila još jedan model davno zaboravljenih cipela.

Zara

Sjećate li se plastičnih cipela za plažu, koje je većina nas nosila kada smo bili djeca? Upravo su ravne sandale s remenčićima, cipele koje su se izdvojile među velikim brojem zanimljivih cipela koje su dio nove Zarine kolekcije za proljeće i ljeto 2021. godine. Takav model cipela dio je trenda povratka u 90-te godine prošlog stoljeća, odnosno dio trenda nošenja sandala nalik na tatine.

Zara

Zara ne nudi plastičnu verziju sandala već sandale napravljene od umjetne kože. Ravne sandale s remenčićima dolaze u crnoj boji, a prodaju se po cijeni od 299,90 kn. U njihovoj ponudi možete pronaći i kožni model sandala koje se prodaju za 599,90 kn.

Zara kožne sandale

Ne možemo reći da cipele našeg djetinjstva ne izgledaju fashion no vrlo su ekstravagantni model obuće koji će se rijetko tko usuditi nositi. Kako se Vama sviđaju nove Zarine sandale?