Što nam je Christian Louboutin pripremio za jesen?

| Fashion |

Kada govorimo o modernoj i kultnoj obući, brendu koji neprestano spaja eleganciju i seksepil u svojem dizajnu, samo nam jedno ime pada na pamet - Christian Louboutin. Dizajner toliko opsjednut svojom vještinom da je osam godina spavao u svojem studiju dok mu se karijera uzdizala u stratosferne visine. Stoga i ne čudi to što nas sa svakom sljedećom kolekcijom uspijeva sve više oduševiti!  

Kolekcija za jesen 2014. vjerno prikazuje njegovu ljubav prema svestranosti kao i njegovo beskrajno divljenje visokim potpeticama, po kojima je i stekao slavu.

Veseli cvjetni printevi, delikatna, laserski rezana koža i dizajn koji spaja klasiku i luksuz - pa i nije neobično to što su crveni potplati još jednom zadivili modni svijet. Naš omiljeni preokret u dizajnu? Louboutinova genijalna upotreba napuknute metalik kože koju bismo najradije nazvali novom zmijskom kožom! Ali s obzirom na to da i dalje vjerno koristi uzorak pitona u svojim ostalim dizajnima, morat ćemo metalik staviti u kategoriju za sebe.

Jedan od najzapaženijih modela iz nove kolekcije bez sumnje je "Conquilla" - ljepotica pune pete sa zanimljivim kožnim detaljima koji dramatično isprepleteni podsjećaju na korzet. Ove cipele, za koje Louboutin kaže da su inspirirane baletom, prvi puta smo mogli vidjeti na Marchesinim jesenskim revijama. Prvo što će vam pasti na pamet kada vidite ove cipele je riječ "perverzno" i "želim ih u svom ormaru, odmah!" . Međutim, to nije jedini model koji na nas ostavlja masivni vizualni utjecaj. "Pigalle Follies Strass" pravo su remek djelo - cijelom površinom ispunjene sitnim kristalima. Postoji velika šansa da bi se doživotno odrekli čokolade samo da ih imamo! Također, u njegovim novim modelima možemo vidjeti i zakovice šarenih boja koje savršeno nadopunjuju metalik nijanse i plijene pažnju na vrhu prozirnog PVC-a.

Brend koji je zauvijek zacementirao crvene potplate i ostavštinu Christiana Louboutina u modnom rječniku (prigodno smješten između Chloe i Coco Chanel) - uspio je opet! Bilo da ste žena koja teži prema Louboutinovim klasičnim i elegantnim modelima ili su Aztec, Galata i Gortik bolji izbor za vaš oštriji stil - ovaj legendarni dizajner mislio je na sve vas.