Što na ljetnoj rasprodaji nude shopping centar Point i brandovi Lindex, Benetton, Next i Carter's?

| Fashion |

Što na rasprodaji nudi Point shopping centar?

Prelijepe manekenke u kupaćim kostimima, manekeni i djeca prezentirali što nude rasprodaje brandova Lindex, Benetton, Next i Carter's

Jučer je u najljepšem centru u gradu Zagrebu, dizajnerskom shopping centru Point održana modna revija najzanimljivijih komada velike ljetne rasprodaje modnih brendova Lindex, Benetton, Next i Carter's.

Što na rasprodaji nudi Point shopping centar?
Što na rasprodaji nudi Point shopping centar?

Pod nazivom Summer Sale Fashion show revija je održana na predivnoj, osunčanoj krovnoj terasi centra koja se u nešto manje od godinu dana koliko je prošlo od otvorenja nametnula u vodeće in mjesto za ispijanje subotnje kave stanovnika Vrbana i kvartova u blizini. Tako su na paralelnoj subotnjoj špici u koja se ove subote osim u centru grada, održala i u srcu Vrbana, Point shopping centru u kafićima Storia, Laganini i Coffee Lab, najbolje komade koji se mogu naći po cijenama sniženim 50% i više prošetale prelijepe manekenke i manekeni, ali i oni najmanji.

Point centar vrbani
Lindex

Reviju je vodila Ana Mišćević koja nas je ukratko provela i kroz kolekcije po koje su po ovim svima primamljivim, akcijskim cijenama u dućane nakon revije odmah pohitali mnogobrojni posjetitelji centra. Tako smo imali prilike vidjeti kupaće kostime i haljine u žarkim bojama talijanskog Benettona, ženstvenu i profinjenu, ali pomalo razigranu klasiku britanskog Nexta, odlične kupaće kostime, tunike za plažu, kardigane i ljetne haljine švedskog Lindexa te na preslatkim malim manekenima divne haljinice i zanimljive printove američkog Carter'sa.

Monda revija u Point shopping centru
Modna revija u Point shopping centru