Sportska obuća za najbolje sportaše

| Fashion |

Poznati brend sportske obuće Reebok ovu sezonu dočekuje spremniji no ikad s ponudom koja će zadovoljiti gotovo sve sportaše. Radilo li se o nogometu, trčanju, košarci, gimnastici ili samo uživanju u svakodnevnim aktivnostima. 

ZSeries tenisice sadrže jedinstven pjenasti sastav i radikalno osmišljenu geometriju za idealno prianjanje tlu te za opuštenije kretanje. Utori s donje strane omogućavaju savijanje i širenje potplata zajedno sa stopalom, prirodno povećavajući rubove u dodiru s tlom, a sve s ciljem osiguranja ubrzanja i lake kontrole. Za dodatnu stabilnost pri ubrzanju i rotaciji, ZSeries modeli sadrže strateški postavljeno NanoWeb gornjište koje podupire i centrira stopalo pružajući dodatnu kontrolu i stabilnost kako bi bočno kretanje trkača bilo brzo i okretno. U kombinaciji s glatkim gornjištem koje je gotovo bez šavova kako bi se izbjegla iritacija, ZSeries su tenisice koje će osigurati besprijekorno, brzo kretanje.

Reebok All Terrain Series, prva kolekcija obuće za trčanje dizajnirana za utrke s preprekama, stvorena je u suradnji sa Spartan Race sportašima te pruža najbolju drenažu, odnosno uklanjanje viška tekućine, istezanje i izdržljivost kako bi osvojili bilo koji teren.

Vrhunska Reebok tehnologija, koja uključuje Reebok H20 Drain System, donosi strateški raspoređene drenažne otvore u gornjištu i potplati tenisice koji omogućuju brzu i laku odvodnju vode, čime se izbjegavaju teške, vodom natopljene tenisice koje uobičajeno muče trkače s preprekama. Također, All Terrain Series uključuje Obstacle Grip koji omogućuje istezanje i zaštitu na užadi i zidovima te jednodjelno DuraGrip gornjište za izdržljivost, zbog čega je tenisicu lako očistiti te koristiti ponovno, i ponovno. Jednostavno se trči, ispere i ponovi.

Reebok snažno vjeruje u snagu kolektivne energije zajednice te kao vodeći svjetski fitness brand, nastavlja biti fokusiran na povezivanje i pokretanje strastvenih istomišljenika koji prigrljuju originalnost. Za proljeće/ ljeto 2014. Classic „osvježava“ ikonske siluete autentičnim bojama i potpuno novim materijalima. 

Reebok Instapump Furya kultni je model Reebokica koji u kolekciji za proljeće/ ljeto 2014. dolazi s s futurističkim obratom i posebno osmišljenom tehnologijom, a model će biti dostupan u originalnoj crnoj, zelenoj i crvenoj boji.

Model Instapump Fury predstavljen je 1994., a karakterizirale su ga dvije, tada revolucionarne tehnologije - Graphlite i Hexalite tehnologija. Korištena je snaga čistog CO2 kako bi se trenutno napunile zračne komore koje omataju stopalo i eliminiraju potrebu za vezicama.