Spektakularna završnica Zagreb Fashion Destinationa oduševila sve prisutne i oborila rekod posjećenosti

| Fashion |

Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa okupio je velik broj ljubitelja mode svih generacija. Zagrebačka Tvornica kulture je bila prepuna i mjesto na kojem su svoje kreacije predstavili talentirani dizajneri, čiji je trud zasluženo bio popraćen pljeskom i ovacijama. Uložen trud uvijek se isplati i bude nagrađen, a to je nešto što je ZFD definitivno pokazao u dva sjajna dana i 16 revija.

Borna Kotromanić

Lokomotiva by Lana Puljić imala je čast da otvori drugu večer ove manifestacije i još jednom pokaže svu raskoš svoje nove kolekcije. Martina Herak, prikazala je svoje hrabre asimetrične krojeve u najboljem mogućem izdanju, dok je romantična elegancija koju je na pistu donijela Ivana Cvrlje, teško mogla proći nezapaženo. Laardesign je svojom zanimljivom i pomalo moderno-poslovnom kolekcijom odnijela gromoglasan pljesak. Urbanu ekstravaganciju, na pistu je donio Jet Lag i svojim smjelim kreacijama, privukao pozornost svih prisutnih. Nepogrešivi Identity by Igor Djuga i ove je sezone dokazao kako izgleda lijepa i zgodna žena te svojom kolekcijom prikazao trend koji oduševljava. Dašak zime je na pistu Zagreb Fashion Destinationa donijela Mjera, dok je Sani Design iznenadila bezvremenskim komadima u pomalo pomaknutoj verziji.

Kristina Krepela

Lana Gojak Bajt, Ana Begić Tahiri, Iva Mihalić, Dalibor Petko, Nenad Korkut, Boris Banović, Minea, Barbara Nola, Arija Rizvić, Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Ogi Antunac, Daria Lorenci Flatz, Ana Strizić, Andrea Solomun, Zoran Aragović te brojni drugi, uživali su u fenomenalnoj drugoj večeri ZFD-a. Za savršene frizure modela i druge je večeri bio zaslužan službeni hair service KEUNE team, koji je na ovoj manifestaciji prikazao svoje umijeće, dok su se za šminku pobrinuli kreativci Callegari škole. Cijela produkcija jednostavno je oduševila sve prisutne, a snažna poruka koja se provlačila kroz ovogodišnji ZFD, nije prošla nezapaženo.

Dalibor Petko

Željno iščekujemo sljedeću sezonu i novi Zagreb Fashion Destinaton, koji će vjerujemo, nadmašiti i ovaj koji je zaista bio sjajan i definitivno unio dašak osvježenja na našu modnu scenu.

Ana Begić Tahiri