Novi modeli Havaianas japanki

| Fashion |

 

Havaianas svojim šarenim kolekcijama nastavlja širiti dobru energiju te ove godine donosi čak tri potpuno nove kolekcije, ali i nove boje modela koje još uvijek obožavamo nositi. Romantična kolekcija You St. Tropez vratila se i ove godine, ali s pojačanjem! Novi model You St. Tropez Fita predstavlja savršenu ravnotežu između brazilskih klasičnih komada i nepogrješive elegancije. A s druge strane, model You St. Tropez Material svojim suptilnim sjaje unosi dozu sofisticiranosti i klasike u cijelu kolekciju.

Jedna od kolekcija koja definitivno krade pažnju je Slim Flatform. S ovim modelima dobit ćete par centimetara na visini zbog povišenih potplata te istovremeno zadržati udobnost i svoj modni izričaj. Dostupni su u nekoliko različitih boja i uzoraka, a vječni favoriti ostat će životinjski print i šljokice. Kolekcija Top Logomania zasigurno će postati jedan od klasičnih komada zbog prepoznatljivog Havaianas loga koji predstavlja dušu i vrijednost brenda – zabavu, slobodu i sreću. Ovaj model mogao bi se osobito svidjeti ljubiteljima sportske i urbane mode koja je danas sve više prisutna.

Osim noviteta koje ćemo kombinirati ove godine i druge kolekcije oživjele su novim bojama koje prate već tradicionalne modele. Slim, Top i Brasil kolekcija i dalje ostaju prave zvijezde kada je u pitanju siguran odabir, a s velikim izborom boja Havaianas se pobrinuo da svatko pronađe svoju najdražu.
Havaianas se neprestano razvija te, osim obuće, proširuje svoju kolekciju modnih dodataka kojima potvrđuje svoj status lifestyle brenda. Nekada su to bili modni dodaci bez kojih nismo išli na plažu, a danas su to već modni dodaci bez kojih ne možemo niti u gradu. Uz prepoznatljive male torbice koje dolaze u nekoliko veličina i vibrantnih boja, za oko nam zapinju odlični cekeri s divnim tropskim marama. Ručnici s atraktivnim uzorkom, ruksaci, pa čak i naočale nešto su što će mnogi od nas uključiti u svoju modnu kolekciju.

Sve navedene, ali i mnoge druge fantastične kolekcije dostupne su putem Havaianas online trgovine koja je postala glavna destinacija kada počnemo maštariti o visokim temperaturama i prozračnim kombinacijama. Osim što je dostupan veliki broj kolekcija, mogla bi vas i razveseliti opcija besplatne dostave. Pronađite svoje najdraže Havaianasice za svaku priliku, bez obzira jeste li u uredu, doma ili čak možda i na plaži!