Sex sells: Wangova kampanja za traperice je jako vruća!

| Fashion |

Sex sells: Wangova kampanja za traperice je jako vruća!
Wang Denim

Dizajner čiju smo suradnju s H&M-om nedavno imali priliku kupovati i u Zagrebu, Alexander Wang, najavio je svoj ulaz na tržište traperica bombastičnom reklamnom kampanjom. I to, usudili bi se reći, u maniri Brooke Shields za Calvina Kleina davnih dana, ali s predznakom XXX.

Naime, Wangova Denim linija službeno izlazi u prodaju sljedeći utorak, a jučer je sve zagrijao vrućim teaserom na svojem Instagram profilu - vidimo samo nauljene noge, traperice i ruku na strateškom mjestu. Kasnije se ispostavilo da se u glavnoj ulozi nalazi njegova nova miljenica, Anna Ewers, sasvim ogoljena i namazana uljem, te s trapericama spuštenim ispod koljena.

Za fotografije je zaslužan Steven Klein koji je ovu vruću priču riješio vulgarnosti svojom mračnom kulisom i kutem fotografiranja, no mediji i dalje dvoje je li kampanja previše seksipilna za javnost. Nama se svidjela jer se sasvim uklapa u nekoliko zadnjih kampanja koje je poznati dizajner izdao, gdje njegove manekenke glume buntovnice u javnim WC-ima i slično.

Ako ništa, morate se složiti da ćemo svi još dugo imati na umu da Wang od sada prodaje i traperice!

Sex sells: Wangova kampanja za traperice je jako vruća!
Wang Denim