Severina ne miruje

| Fashion |

Kraljica estrade, Severina Vučković već je nekoliko godina zaštitno lice Mass cipela, a sada je izašla i nova kampanja u kojoj Severina, zgodnija nego ikad, zavodljivo gleda preko ramena dok pokriva svoje tijelo samo s Mass vrećicom. Nakon mini ljetne turneje, nastupa na Rujanfestu te Rotterdamu, svi željno isčekuju novi Severinin singl koji je snimila sa Sašom Matićem. Dok svi čekaju, Severina nas svakodnevno na društvenim mrežama zabavlja svojim raznim modnim kombinacijama, jutarnjim selfijima, ali i raznježuje fotografijama igre s malim Aleksandrom koji neodoljivo podsjeća na majku.

Severina za Mass

Na novim vizualima kampanje zastupljeni su ključni komadi sezone i jedne od najtraženijih cipela među ženama: statement čizme Air Step i YKX, gležnjače Bull Boxer, te Replay tenisice. Kolekcijom čije je zaštitno lice Severina dominiraju alternativni modeli čizama, obogaćeni zanimljivim detaljima poput remenčića, metalnih kopči i zip zatvarača, dok je crna boja okosnica nove kolekcije i imperativ svake ženske garderobe.

Severina za Mass

Linija cipela, idealnih za kasne jesenske, ali i za prave zimske dane, obiluje trendovima i pritajenim seksipilom, koji će se podvući pod kožu svake modno osviještene žene. 

Severina za Mass