Severina najavila proljeće u MASSU

| Fashion |

Severina za MASS

Teško je zamisliti Severinu u sportskoj obući no već treću godinu za redom ljubiteljica visokih peta i glazbenica u ulozi zaštitnog lica nastavlja uspješnu suradnju s poznatim  zastupnikom svjetskih robnih marki obuće MASS.

Kampanja pod nazivom „Mass čini razliku“ za cilj ima istaknuti raznovrsnot ponude koju MASS nudi svojim kupcima prikladnu za sva godišnja doba i sve prigode i prikazuje Severinu u sedam različitih modnih poza. „Ambasadorica sam MASS-ove obuće treću godinu za redom, kao i ovisnica o kvalitetnim cipela, tako da mi je iznimno drago što se suradnja s MASS-om nastavila. Osoba sam s estrade pa se moji modni stilovi često mijenjaju i razlikuju, moram priznati da se MASS-ove cipele uklapaju u gotovo svaki outfit“, kazala je tom prigodom Severina. 

Severina za MASS
Severina za MASS

Slogan „MASS čini razliku!“ najbolje opisuje ono što je MASS - raznoliki izbor, kvaliteta  i trendovska obuću sa stilom za cijelu obitelj, za svaku prigodu i za sva godišnja doba. "Severina je žena s tisuću lica i najbolje utjelovljuje poruku koju smo željeli prenijeti“, ističu u MASS-u.