Seksi Nicole Kidman za Jimmy Choo

| Fashion |

Nicole Kidman za Jimmy Choo

Nicole Kidman, putena crvenokosa glumica glavno je lice nove kampanje za jedne od najpoznatijih cipela na svijetu –Jimmy Choo. Ova australska glumica za ulogu seksi ljubiteljice cipela prošla je pravi makeover pa tako u kampanji ima kratku i dalje crvenu, neurednu bob frizuru. Nicole Kidman proglašavana je mnogo puta jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu i jako dobro zna odabrati uz koje će se modne kompanije povezati. Do sada je bila zaštitno lice najpoznatijeg parfema na svijetu, Chanel No.5 te ambasadorica Omega satova, a sada je tu i Jimmy Choo.

Nicole Kidman za Jimmy Choo
Nicole Kidman za Jimmy Choo

Fotografije kampanje za nadolazeću jesen/zimu snimio je Mikael Jansson, a Nicole je zamislio kao zavodljivu glavnu glumicu nekog noir filma. Tako je Kidman zbog Jimmy Choo cipela postala Hitchcockova heroina koja je utjelovila glamuroznu estetiku za snažne žene koju ova modna marka već godinama gaji.

Nicole Kidman za Jimmy Choo
Nicole Kidman za Jimmy Choo

"Uživala sam u ulozi koja je tako snažna, seksi i moćna“ izjavila je Kidman i dodala „Mogu reći da sam uspostavila određenu vezu s fotografom što je vrlo važno, Mikael je vrlo intuitivan, u svakom trenutku zna točno o čemu razmišljam i kako se osjećam i uspio je sve to prenijeti u kampanju kroz svoj aparat."

Nicole Kidman za Jimmy Choo
Nicole Kidman za Jimmy Choo

Inače, ovo je prva Jimmy Choo kampanja od kada je Sandra Choi u potpunosti preuzela ulogu kreativne direktorice ove modne marke. "Nicole je savršeno utjelovila cjelokupnu priču naše kolekcije za jesen/zimu 2013/14, njen karakter jako dobro ocrtava sve kvalitete koje mora imati Jimmy Cho žena u nadolazećoj sezoni – snagu te seksepil uz dozu misterije“ izjavila Choi. Osim odličnih fotografija Jimmy Choo kampanje u galeriji, pogledajte i zanosnu Nicole Kidman u video djelu kampanje.

Nicole Kidman za Jimmy Choo