Seksi Rihanna plivala s ribama i pozirala u raljama morskoga psa

| Fashion |

Seksi Rihanna plivala s ribama i pozirala u raljama morskoga psa

Jeste li već vidjeli Rihannu u svom neustrašivo seksi izdanju za Harper's Bazaar US? Barbadoška pjevačica pozirala je u vodi pored opasnih morskih psina i plivala uz ribice za možda njen najbolji modni editorijal do sada!

Američki Harper's Bazaar za ožujak 2015. unajmio je fotografa Normana Jeana Roya, koji je i kvalificirani ronilac, da fotografira Rihannu za uzbudljivu modnu priču imena "Killer Fashion", posvećenu 40. godišnjici filma "Ralje". Za potrebe ovog izdanja Rihanna je ispunila svoj san i pozirala pored "ubojica" iz morskih dubina noseći dizajnerske kupaće kostime, ali i Balmainov custom made kombinezon u boji staroga zlata.

Rihanna za Harper's Bazaar US

Izdanje krase i dvije naslovnice, jedna je beauty fotka s "kopna", a jedna prikazuje Rihannu usred mora u raljama morskoga psa i jednostavno je genijalna!

Izdanje prati i interview u kojem je Rihanna izjavila kako joj je plivanje s morskim psima za ovo snimanje možda bila najveća avantura dosad te da će je teško bit nadmašiti, no da ih inače izbjegava. Časopis ćete moći kupiti od 17. veljače, a nadamo se da će obje naslovnice doći i u Hrvatsku. Pogledajte sve fotke iz editorijala u našoj galeriji!

Seksi Rihanna plivala s ribama i pozirala u raljama morskoga psa
Rihanna za Harper's Bazaar US ožujak 2015.