Sada u centru Zagreba možete kupiti upečatljivu odjeću poznatih talijanskih brandova

| Fashion |

Otvaranje ORANGE POINTA

Konačno, poznavatelji vrhunske talijanske mode sada imaju razlog za još jedno modno zadovoljstvo! Poznate modne marke iz bogate ORANGE POINT ponude stanuju  na atraktivnoj lokaciju u samom centru grada. ORANGE POINT nudi atraktivnu odjeću, obuću, torbe, modne dodatke i sve one male ali važne stvari nužne za savršen izgled urbane žene koja neopterećena trendovima i formom streme individualnom i kreativnom modnom izričaju.

Prostor je uređen po principu 'shop in shop concept' unutar kojeg svaka od tri poznata talijanska branda – Kocca, Christina Gavioli, Club Voltaire – jasno ističu svoj 'modni identitet', a koji se zajednički savršeno uklapaju stvarajući neodoljiv ambijent dostupne mode. Uređen u kombinaciji minimalizma i suvremenog stila prostor stvara neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupovinu. Osim u Zagrebu Orange point ponuda nalazi se i u Splitu na adresi Bosanska 11.

Otvaranje ORANGE POINTA
Otvaranje ORANGE POINTA

Kako bismo vas pobliže upoznali s brandovima, evo nekoliko osnovnih informacija:

Kocca je talijanski brand koji je sinonim za eleganciju, dobar ukus i stil. Kocca nije samo moda, to je način života, to je vizija utemeljena na kvaliteti i sofisticiranosti kako samog dizajna tako i materijala i načina proizvodnje. Inspiracija putovanjima i vječnom potragom za novim i uzbudljivim lajtmotiv su gotovo svih kolekcija sa uvijek fluidnim nijansama suvremenog.

Christina Gaviolli poznati je talijanski modni brand koji konstantno i uvijek dosljedno kreira jednostavnost, uzimajući kao osnovnu inspiraciju uzbuđenje, energiju i kreativnost urbanog života. Utjecaj raznih kultura i različitih vremenskih era u kombinaciji sa najnovije otkrivenim materijalima rezultirali su opuštenom senzualno – modernom kolekcijom.

Club Voltaire je lansiran s namjerom pristupa mladim djevojkama koje osim mode traže i malo zabave, a predstavlja kombinaciju sportske elegancije nosivu i u svakodnevnim i u večernjim prilikama. Ova modna marka od samih svojih početaka pronašla je svoj modni put do mnogih poslovnih žena čiji urbani način života ne ostavlja mnogo slobodnog vremena, a koje se nisu voljne odricati lijepog i udobnog načina odijevanja.

Brojne ljubiteljice mode poput: Bojana Gregorić Vejzović, Mirna Maras, Mara Bratoš, Nevena Rendeli, Marijana Mikulić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ivušić, Ana Miščević,  Tihana Harapin Zalepugn, i brojene druge sinoć su među prvima razgledale bogatu ponudu Orange point i zaljubile su u ove bezvremenske modne kombinacije.

Otvaranje ORANGE POINTA
Otvaranje ORANGE POINTA