Sada možete kupiti Pepeljugine cipelice s potpisom poznatih dizajnera

| Fashion |

Sada možete kupiti Pepeljugine cipelice s potpisom poznatih dizajnera

Već mjesecima nestrpljivo očekujemo dolazak filma "Pepeljuga" u domaća kina, a sada nas od prvih projekcija dijeli samo mjesec dana. Međutim, izgleda da nismo jedini fascinirani filmskom verzijom prelijepe bajke - i poznati dizajneri su!

U čast izlaska filma, poznati dizajneri osmislili su svoje verzije "čarobne" staklene cipelice, koje ćete u stvari moći i nositi. Svi jednako oduševljeni ljubavnom pričom, ali i samom transformacijom mlade djevojke tj. Pepeljuge, inspiraciju su pronašli u čaroliji crtića koju su zatim pretočili u suvremeni dizajn. Nicholas Kirkwood, Jimmy Choo, Charlotte Olympia, Salvatore Ferragamo, Jerome Rousseau, Stuart Weitzman, Paul Andrew, Alexandre Birman i Rene Caovilla već su poslali skice svojih cipelica medijima, no prvi pogled na cipele ćemo pričekati još nekoliko dana. Naime, u prodaju dolaze tik pred Valentinovo (već dan prije moći ćete ih pokloniti sebi i biti princeza na dnevnoj bazi), a moći će se kupiti u Harrodsu, Saks Fifth Avenueu u New York i na Beverly Hills, Galeries Lafayette u Parizu, Excelsioru Milanu, Tsumu u Moskvi, Isetanu u Tokiju te u Level Shoe Districtu u Dubaiju.

Ukrašene Swarovski kristalima, s atraktivnim petama i prozirnim PVC-om, možda zvuče manje luksuzno od one kakvu smo navikli vidjeti u crtanom filmu, no skice svakako izgledaju obećavajuće. U galeriji pogledajte što nas kroz par dana očekuje na policama probranih dućana diljem svijeta.

Sada možete kupiti Pepeljugine cipelice s potpisom poznatih dizajnera
Slika iz filma "Pepeljuga"