S plaže u noćni provod s Havaianas japankama

| Fashion |

Havaianas japanke, neizostavan su modni detalj bez kojeg ne možemo zamisliti tople ljetne dane i noći. U Havaianasu znaju koliko volite svoje omiljene japanke zbog osjećaja da ste dio ljeta i da ste na odmoru. No, zašto taj osjećaj imati samo za vrijeme odmora?

Havaianas je stvorio cijeli niz nevjerojatnih cool modela pogodnih za nošenje u gradu u bilo koje doba dana ili noći. S Havaianas modelima sigurno nećete proći nezapaženo. Ako ste na godišnjem odmoru, preko dana postat ćete vladaricom plaža, uz ispijanje šarenih koktela i beach partyja vaše japanke savršeno će se uklopiti uz svaki badić, a nakon toga se slobodno možete transformirati u sexy zavodnicu i u svojim trendi Havaianasicma zavladati plesnim podijem na nekom koktel partyju ili u nekom noćnom klubu. 

Za poslovne žene, ljeto nije rezervirano samo za visoke potpetice. Preko ljeta, za vrijeme visokih temperatura dozvoljeni su modni izleti gdje možete kombinirati Havainasice s kojima ćete osvježiti svoju business odjevnu kombinaciju.  Uživajte u gradu u ljetnim danima na uduban način, uz Havaianas, bez kompromisa eleganciji. Modeli s kojima ćete moći doslovno s plaže u grad su Luna, Freedom i You, koje dolaze u raznim bojama i kombinacijama. Na vama je da izaberete model koji najbolje odgovara vašem modnom stilu.

Havaianas japanke simbol su neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila. Njihova priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume. Kroz sve ove godine Havaianas se izgradio kao najveći i najpoznatiji modni brand u svijetu japanki, a ovog ljeta poziva sve da se razvesele otkačenim i ludim bojama i modelima.