S ovim ćemo vas uvjeriti da je Kendall najseksi "Kardashianka"

| Fashion |

S ovim ćemo vas uvjeriti da je Kendall nS ovim ćemo vas uvjeriti da je Kendall najseksi "Kardashianka"

Kim Kardashian i prečesto možemo vidjeti u seksi (i vulgarnim) izdanjima, Khloe Kardashian se povremeno razgoliti, Kylie Jenner je u fazi otkrivanja svoje seksi strane, a Kourtney Kardashian izbjegava časopise i naslovnice. No Kendall Jenner je jedina "Kardashianka" koja je drugačije građe od svojih sestara i kada se skida, skida se za bitne revije, velika modna imena i high-fashion editorijale - i itekako je seksi!

Upravo je to svima dokazala u novom izdanju časopisa Allure, za ožujak 2015., čije je lice s naslovnice. Kendall je pozirala fotografu Mariu Testinu za seriju fotografija, u kupaćim kostimima brendova Versace, Agent Provocateur i Hermès, koji otkrivaju njeno vitko (i pravo "fitspo"!) tijelo, a na snimanju joj se pridružio i sladak majmunčić, točnije poznati "Marcel" iz serije "Prijatelji".

Kendall u ovom izdanju izgleda poput zanosnih supermodela 80-ih, a u popratnom intervjuu popričala je o svojim problemima sa samopouzdanjem, o tome kako je živjeti u sjeni Kardashiana i borbi za titulu supermodela, bez povezivanja s nepotizmom. Pogledajte sve fotografije u našoj galeriji.

S ovim ćemo vas uvjeriti da je Kendall najseksi "Kardashianka"
Kendall Jenner za Allure, ožujak 2015.