Russell Brown editorijal s predivnom Monikom Mamić

| Fashion |

Modna marka Russell Brown iza koje stoje nogometaš Dejan Lovren i njegov partner Lovro Krčar brzo je stekla veliki broj poklonika, pogtovo u sportskom i showbizz svijetu. Od Luke Modrića, Vedrana Ćorluke, Darija Srne, Marija Mandžukića, Eduarda da Silve, ali i pjevačice Lane Jurčević, casual odjeća s malim sovicama preplavila je Zagreb. 

Monika Mamić za Russell Browen

Russell Brown nas svake sezone iznenađuje s odličnim kampanjama, a ove sezone njihovo je zaštitno lice prelijepa voditeljica Monika Mamić. Ovaj novi modni editorijal s u stilu street stylea s Russell Brown odjećom snimio je fotograf Marko Grubišić. U glavnoj ulozi našla se prelijepa Monika koja svojoj prirodnom ljepotom i elegancijom na osebujan način prezentira žensku kolekciju Russell Browna.  Editorijal je snimljen na zagrebačkim ulicama, a Monika se pojavljuje u nekoliko trendi kombinacija prigodnih za svaku priliku.

Monika Mamić za Russell Browen

Styling Davor Jelušić, make-up Saša Joković, a frizuru frizerski salon Glamour. Uz fotografije snimljen je i video koji editorijalu daje novu energičnu dimenziju, potpisuje ga mladi redatelj Bruno Mustić, a možete ga vidjeti u nastavku.

Monika Mamić za Russell Brown