Rihanna je postala kreativni direktor Pume

| Fashion |

Rihanna je postala kreativni direktor Pume

Izgleda kako je ovo zaista bila Rihannina modna godina! Prvo je osvojila nagradu od CFDA za modnu ikonu godine na kojoj se pojavila u potencijalnoj najupečatljivijem outfitu godine, zatim je zasjala u kampanji za Balmain, bila je u prvim redovima svih najpoznatijih revija, njena kolekcija za MAC bila je najprodavanija ove godine, a izdala je i vrlo uspješne kolekcije za River Island. Jedino što nedostaje? Titula kreativnog direktora, naravno; A i to je dodala na svoj popis jučer, službenim potpisivanjem ugovora sa sportskim brendom Puma!

Rihanna je "oblijepila" cijeli Instagram fotografijama iz Njemačke gdje se slavila njena nova suradnja s Pumom, a kako doznajemo, Rihanna će nadgledati dizajniranje ženske Pumine linije, u što će spadati odjeća i obuća. Od Rihanne se očekuje da će oživjeti popularne Pumine retro stilove, ali i nadodati novi dizajn u njihov portfolio. Rihanna će između ostaloga biti i njihov brend ambasador.

Pumin CEO, Bjørn Gulden, izjavio je kako je ovo odličan potez za Pumu jer je njen globalni profil, karizma, individualnost i ambicija čine idealnim ambasadorom brenda.

Moramo priznati da jedva čekamo vidjeti dizajn pod njenom opakom modnom palicom!

Rihanna je postala kreativni direktor Pume
Rihanna x Puma