Rick Owens u editorijalu časopisa AnOther

| Fashion |

Rick Owens u editorijalu časopisa AnOther

Prošlog pariškog tjedna mode održan je interesantan show u izvedbi Ricka Owensa. Owens je angažirao za svoju reviju za proljeće/ljeto 2014. žene svih rasa i veličina koje su njegovu reviju otplesale i srušile stereotipe modne industrije. Prisutni još uvijek pričaju kako je revija bila izrazito snažna te da je ostavila pečat, a Katie Shillingford je toliko taknula da joj je posvetila jednako snažan editorijal.

Časopis AnOther tako krasi editorijal s jednako realnim ženama, ženama s oblinama i tjelesnim "nepravilnostima" i različitim bojama kože. Matthew Stone je zaslužan za fotke, dok je editorijal stilizirala sama Shillingford. Kažu kako su modeli iz priče zapravo prijatelji od prijatelja i plus size modeli, ne tipični odabiri za modni editorijal, a cijela priča je vrlo umjetnički nastrojena.

Shillingford je željela pretočiti Owensovu moćnu ženu na fotke i vjeruje da je to postigla, uz pravi odabir modela, i s mnogo golotinje. Fotografije već sada dobivaju pozitivne reakcije, a Owensovo slavlje različitosti kod žena se nastavlja.

Rick Owens u editorijalu časopisa AnOther
AnOther časopis