Revijom Aleksandre Dojčinović otvoren Fashion.hr

| Fashion |

Sinoć je započeo ovosezonski Fashion.hr na Zagrebačkom velesajmu revijom Aleksandre Dojčinović koja je predstavila novu LeiLou kolekciju. Da je riječ o omiljenoj dizajnerici poznatih Hrvatica pokazala su brojna lica u prvom redu: Danijela Martinović, Ecija Ojdanić, Mirela Holy, Mirna Medaković, Ana i Joško Čagalj, Ana Maras, Renata Sopek, Petra Kurtela, Iva Balaban, Mila Elegović, Kristina Krepela, Ivana Delač Đolo, Sandra Perković, Ogi Antunac i mnogi drugi.

Nova kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, a dizajnerica je u svom prepoznatljivom stilu s puno čipke i detalja predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti. Cvjetni uzorci te lagani i prozračni materijali daju vedrinu kolekciji, a detalji poput mašni ostavljaju dojam elegancije prepoznatljive LeiLou djevojke.

Ana Maras, Kristina Krepela, Mila Elegović, Ecija Ojdanić, Petra Kurtela, Mirna Medaković

Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju“, izjavila je Aleksandra Dojčinović.

Fashion.hr na Zagrebačkom velesajmu tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. Drugog dana, u srijedu 28. listopada na rasporedu je revija modnog dvojca eNVy room.

Aleksandra Dojčinović