Reserved ReDesign donosi novi pogled na ženstvenost

| Fashion |

New Femininity je trend koji je modnim pistama zavladao na gotovo svim geografskim širinama, a na velika vrata ulazi i u Reserved najnovijoj ReDesign kolekciji za jesensko-zimsku sezonu 2020/2021.

Reserved ReDesign

Današnja "moderna ženstvenost" je elegantna, obiluje jednostavnim krojevima i uvelike se oslanja na poznati stil 90-ih čijem su oblikovanju i definiranju pomogli supermodeli i legendarni modni fotografi toga doba. Najnoviju Reserved kampanju potpisuje Bartek Wieczorek koji nam ovoga puta prenosi snagu koja prati osjećaj pripadnosti grupi, čak i u kontekstu mode. 

Reserved ReDesign

Suvremeni dizajneri još uvijek žele nadahnuti ovaj trend, ali pokazuju ga u moderniziranoj verziji pa tako u najelegantnijem izdanju ReDesign kolekcije pronalazimo siluete hrabro izloženih ramena i leđa te naglašenog struka. 

Naglasak je na detaljima, a vješto i suptilno otkriveni dijelovi tijela privlače pažnju i tako naglašavaju senzualnost. Komadi iz kolekcije jasno pokazuju da nije samo satenska haljina znak ženstvenosti, već i sofisticirana odijela, satenski kaput s tankim remenom i crop-top u kombinaciji s hlačama visokog struka. 

Ženstvenost također uključuje i set šljokica koji se slobodno kombinira s drugim elementima, a cijelu kolekciju nadopunjuju dodaci poput kožnih rukavica i statement nakita za završni touch. 

Paleta boja djeluje jednostavno, a sve zasluge preuzima elegantna, senzualna i uvijek moderna - crna boja. Bez obzira na sezonu ili trenutne trendove, crnu lako obogaćujemo nježnim nude nijansama i luksuznim zlatnim ili srebrnim tonovima. Željeni odmak od neutralnih tonova pronalazimo u modnim komadima u plavoj boji koji uz kombinaciju sjajnih šljokica i uglađenost svile i satena daju novu dimenziju senzualnosti i ženstvenosti.