Rekreirajte se uz Chanel!

| Fashion |

Chanel daska za sufanje

Chanel zasigurno nije ime koje vežemo za sport i rekreaciju. Ipak, možda najveća među francuskim luksuznim kućama već godinama svoj asortiman širi i na sportske dodatke. Ono što nas oduševljava je raznolikost sportova koje obuhvaćaju. Od daske za surfanje, buca za snijeg, pa sve do štapova za pecanje, Chanel uistinu ništa nije prepustio slučaju.


Kada su u pitanju daske surfanje, Chanel nudi čak četiri različita stila. Jednobojnu crnu od karbonskih vlakana, crvenu od poliuretana, dvobojni poliuretansku dasku u bijeloj i crnoj boji te posljednju koja ima čak tri peraje.

Chanel daska za sufanje
Chanel daska za sufanje

Kriket nije popularan kod nas, no ako se ikad nađete u društvu koje se zabavlja ovom aristokratskom igrom, luksuzni set iz Chanela apsolutni je must have. Napravljen od teleće kože i prekrasne unutrašnjosti u crvenoj boji, a ukoliko vam je ovaj sport ipak malo preekstravagantan, vrlo sličan je i ručno rađeni set za ribolov.

Chanel set za kriket
Chanel set za kriket

Naš osobni favorit definitivno je fancy bicikl od aluminija. Ručno je sastavljen, a određeni dijelovi prošiveni su telećom kožom. Da, ima čak i torbicu za make-up, san svake hrvatske šminkerice!

Chanel bicikl
Chanel bicikl

Cijene je nemoguće saznati na njihovim stranicama, pa ukoliko se zaželite jedne od ovih "sitnica", morat ćete kontaktirati jedan od vama najbližih Chanel butika!