Pustinjska čarolija s eNVy room vjenčanicama

| Fashion |

Poznati modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja bridal kampanju koja je u suradnji s turističkom agencijom Atlas snimana u emiratskoj pustinji nadomak Dubaija. Ispred objektiva etabliranog modnog fotografa Šime Eškinje stala je tv voditeljica Mia Kovačić koja utjelovljuje senzualnu eNVy room mladenku.

eNVy room bridal

Izbor Mije Kovačić kao novog zaštitnog lica nije iznenađenje jer modni dvojac s lijepom voditeljicom uspješno surađuje godinama, a Miji je ovo treća kampanja za modnu kuću eNVy room. 

Jednostavno znaju kako žena treba izgledati i iznimno mi je drago što su prvi dizajneri koji su prihvatili dizajniranja vjenčanica. Stvarno mislim da mladenkama svojim kreacijama uljepšavaju taj dan. Uvijek su novi, svježi i drukčiji. Najnoviji trend printa na košulji i T-shirt majici 'Just married' i raskošne krinoline od tila doista su nešto drukčije i hrabrao. A kad njihov modni izričaj prati i to što su iznimni ljudi i prijatelji, to je dobitna kombinacija“, izjavila je Mia.

eNVy room bridal

U nastavku voditeljica naglašava kako joj je ovo snimanje nezaboravno iskustvo koje će pamtiti još dugo. Snimanje je započelo rano ujutro dok su temperature još niske, a o sunčanici se brinula u podnevnim satima. „Snimanje duboko u pustinji najbliže je osjećaju kao da si sam na planeti“, ističe lijepa voditeljica. 

Upravo taj spokoj, mir i tišina bila su nit voditelja fotografa Šime Eškinje koji novom kampanjom želi ponoviti osjećaj i uspjeh eNVy room bridal kampanje koja je 2013. snimana na moru. „Nevjerojatno emotivna bridal kampanja na moru označila je novu estetiku mog izričaja u fotografiji. Zbog te morske kampanje dobio sam ideju o snimanju u pustinji kao kontrastu morskoj priči u kojoj je estetika mora i obzora zamijenjena pustinjskim dinama i čistim modrim nebom. Jednostavna kombinacija boja daje osjećaj mira i tišine“, objašnjava Šime Eškinja. 

eNVy room bridal

Upravo taj osjećaj dizajnerski dvojac prenosi i u svoje haljine. Dizajnerima je imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica, koje su lišene pretencioznog glamura. Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.

eNVy room bridal

Kolekcija nije bila inspiracijski vezana niti za pustinju niti za Ujedinjene Arapske Emirate, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent. Dugo smo razmišljali o idealnoj lokaciji Ova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima ne koristimo takozvane kolutove  niti teške podsuknje jer smatramo da otežavaju kretanje, a i sama haljina se neprirodno kreće“, objašnjavaju dizajneri.

eNVy room bridal

Raspon cijena nove bridal kolekcije kreće se od 6.490 kn do 9.490 kn, a već je dostupna u eNVy room showroomu.