Pronašli smo "ružne" božićne pulovere koje Beyoncé nosi u svojem spotu!

| Fashion |

Možda se sjećate kako je Internet eksplodirao prije mjesec dana zahvaljujući neočekivanom spotu kojeg je Beyonce izbacila - a danas je poznat kao njezin najbolji video spot ikada?! Klipovi iz njene nove pjesme "7/11" postali su viralni u nevjerojatno kratkom vremenu i poslužili kao inspiracija za žene diljem svijeta koje plešu po kući u donjem rublju...

U video spotu Beyonce nosi samo donje rublje, piđame i "kućnu" odjeću, uključujući i velik broj pulovera i majica iz njene vlastite kolekcije za kojima smo ludi još od prvog trena kad smo ih opazili u spotu!

"Gdje možemo naći one ružne božićne pulovere koje Beyonce nosi u spotu?", pitanje je koje smo čuli previše puta - i sada napokon imamo odgovor na njega.

Puloveri su dio njene nove kolekcije odjeće koja se može pronaći u online shopu na njenoj službenoj stranici! Naši favoriti su definitivno "Cake by the Pound" pulover i "No Angel" majica, ali ako pogledate našu galeriju možete i sami odabrati svoje favorite među gomilom preslatkih stvari koje su inspirirane velikom glazbenom divom!

Beyoncé Cake by the Pound Sweatshirt ($65)
Beyoncé Cake by the Pound Sweatshirt ($65)