Proljetni modni dodaci iz Avona

| Fashion |

Adalina narukvica

Klasičan i damski stil u proljetnoj i ljetnoj sezoni naglasit će novi Avonovi modni dodaci. Adalina ogrlica, naušnice i narukvica ističu se jednostavnom elegancijom, a upotpunjene Tory torbicom u obliku pisma savršeno će se uklopiti u profinjeni večernji look. 

Tory torbica
Tory torbica

Novu Zaylie torbicu trendy crvene boje ističe funkcionalnost s mogućnošću povećanja dubine, ali i praktičnost kroz dva načina nošenja –preko ramena ili preko prsa. Hit proljetne sezone je egzotični stil koji se dodatno može naglasiti jednostavnim, a upečatljivim Kaitlin nakitom. Set kojeg čine narukvica, ogrlica i naušnice u potpunosti naglašava ženstvenost i savršeno će se uklopiti u sve proljetne kombinacije, bilo da se radi o običnoj šetnji ili glamuroznom izlasku.

Color Bright satovi
Color Bright satovi

Inspiriran proljećem i prirodom u cvatu, Avonov novi set nakita Lush Blossom dolazi u jedinstvenom pakiranju u obliku teglice s cvijećem. Osim što je prikladan za sve prigode, set s elegantnim naušnicama i ogrlicom originalan je i maštovit poklon. Must have ove sezone je sat u boji koji je ujedno funkcionalan i ukrasni modni dodatak. Avon predstavlja Color Brights satove u tri boje: plavoj, zelenoj i ljubičastoj. Satovi ne sadrže nikal, a dolaze sa zamjenjivom baterijom i dvogodišnjom garancijom.