Šarmantni Ivan Dečak savjetuje što odjenuti za maturalnu večer

| Fashion |

Maturalne večeri sve su bliže, a maturanti sve su u većoj panici oko toga što će odijenuti. Iako su mogućnosti za djevojke puno veće, mi se danas brinemo za muškarce jer iako je kod njih odabir naizgled jednostavan i kod njih postoje brojne mogućnosti.

Ivan Dečak u Di Caprio odijelima za maturante

Di Caprio by Varteks je i ove godine pripremio posebnu ponudu odjevnih kombinacija za maturante, a u ulozi stilista i modela pojavio se frontman grupe Vatra, Ivan Dečak kojeg u zadnje vrijeme gledamo u ulozi mentora u TV showu Voice.

Ivan Dečak u Di Caprio odijelima za maturante

Ivan je sam odabrao pet cool kombinacija za maturante u kojima se i sam pojavljuje na fotografijama koje je uslikala Mare Milin. Različita izdana, u kojima se pojavljuje Ivan variraju od najsvečanijeg koji uključuje odijelo s prslukom, smoking košulju i leptir mašnu do ležernije kombinacije svečanih hlača, košulje u boji i uske kravate. Tu je i nešto klasičnija kombinacija sivog sakoa i hlača u različitim nijansama, kao i kobinacija tvid sakoa i hlača uz bijelu košulju, ali i tamno odijelo uz dodatak tirkizne maramice u džepu. 

Ivan Dečak u Di Caprio odijelima za maturante

Ovaj pomalo rockerski stil Ivana Dečaka odiše i u njegovim modernim kombinacijama koje će sigurno odlično stajati mnogim matruantima. Inače, ono što je najzanimljivije je da cijeli outfit za maturalnu večer maturantice i maturanti mogu kupiti u pola cijene na prodajnim mjestima Varteksa i u Di Caprio shopovima.