Prekrasna Anđa Marić u novoj kampanji Zorana Aragovića

| Fashion |

Anđa Marić za Bite my style

Poznati dizajner Zoran Aragović pred samu cruise reviju odlučio je predstaviti najnoviju kampanju koja prati najnoviju cruise kolekciju koju ćemo moći vidjeti u Zagrebu 27. I 28.6. Kako sam dizajner kaže, kolekcija je iznimno nosiva, prilagođena krojem I vrstom tkanina upravo ljetnom vremenu.

“Materijali koje sam koristio su uglavnom pamuk i viskoza. IT komadi koji dominiraju mornarskom temom su suknje midi dužine cvjetnih motiva te kratke košulje u formi crop topa koje su idealne za kombinacije sa suknjama i kratkim hlačicama”

Anđa Marić savršeno je utjelovila ženu za koju BiteMyStyle dizajnira - samosvjesnu, modernu te ženu koja modu shvaća kao igru i zabavu jer je upravo ljeto idealno za modne igre. “U Zoranovim kreacijama osjećam se posebno jer mogu svaki dan biti nešto drugo. Zabavne su i vesele, a za mene je to moda. S druge strane, izuzetno sam počašćena što s 37 godina snimam modnu kampanju. Presretna sam što su opet u modi zrele žene, a ne samo tinejdžerice”, izjavila je Anđa Marić