Predstavljeno ljetno izdanje časopisa Diva Style

| Fashion |

Predstavljeno ljetno izdanje magazina Diva STYLE

U povodu predstavljanja novog broja Diva STYLEA, redakcija je u suradnji s prodavaonicom Karla koja ove godine slavi 25. rođendan pripremila izložbu cipela poznatih Hrvatica. Izložba naziva "Diva Behind the Shoes" otkriva zanimljive priče nekih od najdražih cipela koje nose domaće zvijezde, baš poput onih Jelene Rozge, Matije Vuice, Indire Levak, Lane Banely, Sandre Bagarić i mnogih drugih, a moći će se pogledati do 24. 6. 2015. od 17 do 22 sata, u radno vrijeme HNK.

Na novom broju i otvorenju izložbe redakciji Diva STYLEA došli su čestitati mnogi suradnici, dizajneri te poznata lica domaće modne scene, od kojih su se tu našli Nenad Korkut, Saša Šekoranja, Ivan Alduk, Robert Sever, Mia Kovačić, Mara Bratoš te Iva Balaban, koja i krasi naslovnicu ljetnog broja Diva STYLEA. Uvodno predstavljanje vodila je voditeljica Ana Radišić, dok su ponešto o povijesti cipela rekle i kustosice zagrebačkog Etnografskog muzeja Aida Brenko i Vesna Zorić.

Diva STYLE donosi, kao i uvijek, mnogo modnih tema. Od pregršt novih trendova, preporuka, hit komada i praktičnih savjeta za njihovo nošenje do velikih intervjua. Ovdje su i veliki modni i beauty editorijali u kojima se razmahala sva kreativnost naših ponajboljih modnih fotografa Marka Grubišića, Mladena Šarića, Franje Matkovića i mladog Jakova Baričića. Diva STYLE donosi i mnogo tema iz područja ljepote, od koraljnih i brončanih trendova u make-upu do novih i uzbudljivih nijansi. Ipak, kao najvažnija stavka lijepog izgleda obavezno je dobro pripremiti tijelo za poglede u kupaćim kostimima. Donosimo novi pogled na Pariz, moderan, uzbudljiv i dizajnerski, s preporukom od srca da s našim magazinom u ruci (kao šalabahterom) otputujete i obiđete najbolje punktove.

Diva STYLE na kioske stiže već 19. 6. 2015., a cijena magazina je 25 kuna, dok će se ekskluzivno u paketu s tunikom koju je oslikao Saša Šekoranja moći kupiti u svim dm-ovim prodavaonicama za 49,90 kuna.

"Iznimna nam je čast što smo u suradnji s Diva STYLE magazinom proslavili 25. rođendan te postavili izložbu o kojoj će svi pričati te zahvaljujemo kupcima, suradnicima i zaposlenicima što smo već 25 godina uspješni na tržištu", izjavila je Vinka Matijević, vlasnica prodavaonica Karla.

Predstavljeno ljetno izdanje magazina Diva STYLE
Redakcija Dive Style