Predstavljena H&M Conscious Exclusive kolekcija

| Fashion |

Predstavljena H&M Conscious Exclusive kolekcija

Od 10. travnja u prodaju dolazi H&M Conscious, ali i H&M Conscious Exclusive kolekcija, koja je jedna od luksuznijih H&M-ovih kolekcija do sada.

Kako se Conscious linija temelji na održivim materijalima i recikliranju, Conscious Exclusive je stvorena kao nadograđena kolekcija Consciousa, koja između ostaloga sadrži i organsku kožu te svilu. Komadi izgledaju vrlo luksuzno, a neki su i vrlo delikatno izrađeni, pa nas ne čude pojedine cijene, no morat ćete se pomiriti s tim da upravo najbolje stvari iz kolekcije koštaju od 99 do 399 eura.

Kolekcija je boemski nastrojena, s mnoštvo puderastih nijansi, ali i tamnoplave i smeđe, a posebnost joj daju komadi s čipkom (koji djeluju vrlo vintage) te komadi s vezom koji izgledaju vrlo moćno. Naravno, ni ova kolekcija nije prošla bez ključnih trendova sezone poput crop topova i natikača, no s obzirom na to da je limited, istaknut će vas u svakom slučaju.

Conscious Exclusive će se prodavati u odabranih 150 prodavaonica diljem svijeta i na Internetu, a vama sugeriramo da počnete štedjeti za željeni komad!

Predstavljena H&M Conscious Exclusive kolekcija
Neki od komada iz H&M Conscious Exclusive kolekcije za 2014.