Predstavljena dugoočekivana adidas Originals by Kanye West kolekcija

| Fashion |

Nakon sjajnog uspjeha Yeezy Boost tenisica, adidas Originals i provokativni Kanye West idu korak dalje s YEEZY SEASON 1 kolekcijom odjeće i obuće za muškarce i žene. Kolekcija obiluje univerzalnim i bezvremenskim komadima koji svojim neutralnim bojama i nekonvencionalnim oblicima omogućavaju bezbrojne modne kombinacije. Inspirirana je modernim i uspješnim parom koji mogu nositi odjeću i obuću iz kolekcije u teretani, na poslu, sastanku ili spoju.

YEEZY SEASON 1

''Ne želim da odjeća bude život, već da odjeća pomaže životu. Kako bih oslobodio potrošače svakodnevnog stresa prilikom odijevanja, koristio sam visoko kvalitetne materijale i stvorio bazne komade koji se mogu slobodno kombinirati na bezbroj načina, baš poput Lego kockica. adidas je inovativna kompanija koja kreativcima pruža adekvatnu platformu za stvaranje i na tome sam im zahvalan'', rekao je Kanye West o suradnji.

YEEZY SEASON 1

Glavne zvijezde kolekcije su Yeezy Boost 950 tenisice koje sadrže popularnu adidasovu boost cushioning tehnologiju - ultimativni spoj udobnosti i performansi. Osim predimenzioniranih majica, vesti i jakni, kolekcija donosi i niz uniseks komada odjeće koji pristaju svim stilovima.

YEEZY SEASON 1