Predstavljen Heraldi for men - raj za modernog muškarca

| Fashion |

Od jučer Zagreb u Frankopanskoj ima ekskluzivan dućan odijeće za muškarce, Heraldi for men u kojem i oni sada mogu pronaći nove kolekcije modnih marki JOOP!, Strellson i Canali. S obzirom da je modna ponuda za muškarce u Zagrebu i Hrvatskoj općenito puno slabija nego u susjednoj Italiji koja iznjedruje najbolje odijevene muškarce, drago nam je što se konačno otvaraju dućani isključivo i za njih.

Uz već prepoznatljiv i jedinstven njemački JOOP! te talijanski Canali, po prvi put na nešem tržištu predstavljen je i potpuno novi brend, Strellson. Dizajniran i osmišljen u švicarskim smart studijima, prisutan je sa svojom modnom markom u preko 40 država diljem svijeta.

Tako sada muškarci u strogom centru grada mogu naći velik izbor outfita za poslovne i svečane prilike te jedinstvenu uslugu na hrvatskom tržištu – personalizirani fitting i izradu vrhunskih Canali odijela po mjeri. Kroz cjelokupan proces izrade odijela po mjeri, klijente vode talijanski majstori krojači koji osiguravaju da im odijela stoje kao salivena.

Na predstavljanju novog dućana uživali su i brojni poznatipoput Sandre Bagarić, Bojane Gregorić Vejzović, Roberta Kurbaše, Saše Kopljara, Duška Ćurlića te Nikše Bratoša.