Predstavljamo Cro A Porter ULTIME kampanju "Night porter/Noćni portir"

| Fashion |

Novo izdanje modnog projekta Cro A Porter svake sezone posjetitelje i medije vodi na uzbudljivo putovanje, u svijet produkcije i kompletnog modnog doživljaja. Tako nas ove sezone Cro A Porter odvodi u svijet filma, tj. u jedan od najvećih europskih filmskih studija, STUDIO 2 zagrebačkog Jadran filma.

Smješten u Zagrebu, Jadran film ima iza sebe bogatu filmsku povijest te između ostalog, najveću arhivu ratnih vozila i originalnih uniformi iz 2. svjetskog rata. Stoga će filmski studio poslužiti kao sjajna kulisa za ovosezonsko događanje, a modni dizajneri i modeli postat će protagonisti uzbudljivog filmskog seta.

Pravi poznavatelji i zaljubljenici u film  prepoznati će da je inspiracija za kampanju projekta kontraverzni  film "Night porter"(Noćni portir). Seksi i uzbudljive scene priuštit će nam tako Hippy Garden i Linea Exclusive, glamur coutura - Matija Vuica i Boris Pavlin, filmski chick -  duo TWINS i Sonja Lamut. Za vječne klasične scene pobrinut će se Nebo, Tatjana Pantoš, Arileo te modna kuća Mak s Teom Perićem. Novu energiju donose Vedrana Mastela, Petra Vuletić i Saša Hortig, Mario Vijačkić, pobjednici Fashion Incubatora, a iznenađenja spremaju povratnička Lokomotiva, Ivan Ledenko, Anamarija Asanović, JET LAG, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Mariposa Kristine Bradač. Avangardna poslastica  XD Xenie Design, Etne Maar, MAYN Maje Podrug, Madame Demode te Tomislava Bahorića, zadovoljit će ukus modnih dekonstruktivista, a njima se pridružuje i Even  East Vedrana Sardelića te berlinski muškarac Ivanman. Za finale pobrinut će se Zigman u svom ABSOLUT izdanju!

Zvijezda ovosezonske kampanje ULTIME je plavuša Luna Valas, djevojka koja trenutno gradi inozemnu karijeru u Milanu i Parizu. Svojim promjenjivim izgledom, od mlade djevojke, u tren se transformira u fatalnu filmsku plavušu, poput Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, modela Claudie Schiffer te neodoljivo podsjeća na pjevačicu Madonnu.

Kampanju je snimila Joanna Paciorek, talentirana osječka fotografkinja, dok je za kreativno vodstvo zadužen Viktor DragoMake up potpisuje Žana Kožul dok je za hair zaslužan Ivica Palinić