Predivne torbe koje će oduševiti sve fashionistice

| Fashion |

Baggiz torbe

S najnovijom ONYX kolekcijom torbi, mlada dizajnerica Ana Golubić Brozović odlučila je ispričati futurističku priču posvećenu minimalizmu i jednostavnosti. Inspiracija je pronađena u geometrijskim oblicima i s puno promišljanja i planiranja isprojektirani su vrlo strogi, geometrijski krojevi.

Torbe se tako pretvaraju u piramidu, kvadar, kocku i postaju geometrijska tijela strogo definiranih, ravnih linija. Lišene su suvišnih detalja i ukrasa tako da nema nepotrebnog odvlačenja pažnje.

Iako torbe imaju jasno definirane, krute linije, lako se prilagođuju linijama tijela jer najbitnije je da budu udobne, praktične i da sigurno nose sve vrijednosti!

Kolekcija je namijenjena ženama snažnog karaktera koje vjeruju u sebe, svoje sposobnosti, samouvjereno i sa stilom vladaju svijetom. Njezinu ljepotu prepoznat će istinski ljubitelji bazičnog i neobičnog dizajna!

Torbe su izrađene od umjetne eko kože u antracit crnoj, mornarski plavoj, zagasito ljubičastoj (lak varijanta) i mat zlatnoj boji. Kolekciju čine tri modela torbi: ruksak, manja trokut torbica i mala pismo torba. Unutrašnjost je podstavljena sivom poliesterskom tkaninom. Svaka torba nudi više mogućnosti nošenja radi praktičnih, podesivih ručki.