Poznati hrvatski dizajneri predstavili mini kolekcije na Modnom ormaru

| Fashion |

Sinoć je održana druga večer Modnog ormara u sklopu koje je u Zagrebačkom plesnom centru održana revija afirmiranih hrvatskih dizajnera, diplomiranih studenata Tekstilno – tehnološkog fakulteta. Tako su posjetitelji imali priliku vidjeti najnovije modele iz kolekcija Martine Herak, Ane Kujundžić, Bibe Šipek, Ane Marie Ricov, Ivice Klarića, Tomislava Jerčića, Xenie Dizajn, Igora Galaša, I-GLE i Renate Svetić.

Nakon uzbudljivog modnog natjecanja mladih studenata na temu Eksperimentalna moda koje je održano 5. studenog, a na kojem je kao pobjednica briljirala mlada i talentirana Valinea Vinger te prikazom kreativnih kostima na temu Veliki muškarci povijesti, sinoćnjom revijom mini kolekcija poznatih i uspješnih dizajnera koji su nekoć bili studenti TTF-a, završio je revijalni dio ovogodišnjeg jubilarnog desetog Modnog ormara.

Menotrica Modnog ormara Nina Režek Wilson

Program ove jedinstvene modne manifestacije nastavlja se kroz cijeli mjesec nizom interesantnih događanja. Izložba Izlog u radu 5, kojom je službeno i započeo Modni ormar, bit će otvorena do 15. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Od četvrtka, 19. studenog posjetitelji će moći pogledati i izložbu modnih fotografija Dobranić & Zalukar u Galeriji Ulupuh, a bit će otvorena do 27. studenog. Izložbu Međunarodno vidljivo – osam godina Diplomskog studija kostimografije svi zainteresirani će moći posjetiti od 23. do 29. studenog u Medijateci francuskog instituta u Zagrebu.