Poznati domaći brend nakita Amas predstavio je svoju božićnu kolekciju

| Fashion |

Poznati hrvatski brend nakita i asesoara Amas i ove godine pripremio je posebnu božićnu kampanju u kojoj su predstavljeni brojni noviteti među kojima ćete pronaći idealne komade za svoje blagdanske outfite, ali i odlične prijedloge za božićne poklone svojim najdražima.

Ljubav, toplina i onaj osjećaj koji imamo kada se vraćamo kući za blagdane bili su nit vodilja za kampanju. Ovim komadima evocira se prizvuk dobrih starih vremena i uspomena koje svi imamo sa svojim najbližima, stoga svatko od nas komade iz Amasove blagdanske kolekcije može povezati s momentima koje najradije pamti sa svojim najbližima.

Amas

,,Svake godine se posebno veselimo blagdanskom periodu kada je sve okićeno i veselo, tako da se trudimo i mi dodatno razveseliti naše kupce novim vizualima koji će im najbolje predstaviti naše proizvode te prenijeti taj osjećaj topline koji i mi osjećamo u ovo doba”, kazala je dizajnerica Petra Mičić Garibović.

Amas

Kolekcija je puna prekrasnih naušnica koje možete nositi zasebno, a izgledat će odlično i ako kombinirate nekoliko njih zajedno, čime ćete dodatno začiniti zimske outfite. U zimskoj kolekciji posebno se ističu narukvice i lančići s prepoznatljivim Amas rozetama, pa je tako zvijezda nove kolekcije rozeta Sv. Marije koja se posebno ističe na crvenom koncu i time savršeno uklapa u tonove Božića.

Amas

Kao što već znamo, kada govorimo o nakitu, njega zaista nikad dosta, pa su tako Amas komadi idealni pokloni kojima možemo obradovati naše najdraže.

Amas

Amas asortiman može se naručiti putem njihove internetske stranice , Amas društvenih mreža te u Amas poslovnicama u Falkensteiner Iadera hotelu u Punta skali, City Galeriji ili Supernova Centru u Zadru, a vama preostaje samo da odlučite što ćete izabrati za sebe, a što za najslađe poklone vašim najdražima pod borom.